Over mij

Mijn naam is Zehra Türedi. In 1989 ben ik geboren in Rotterdam. Na het VWO ben ik Pedagogische Wetenschappen gaan studeren aan de Erasmus Universiteit om de ontwikkeling van de mens te bestuderen en dat wat ik ervaar als de kern, namelijk het kind in ons. Hoe het kind wordt vormgegeven en hoe ervaringen het kind vormen tot de volwassene die het wordt. Als master heb ik Klinische Psychologie gevolgd. Aanvullend op deze studie heb ik ook de opleiding Islam & Arabisch afgerond aan de Universiteit Utrecht om meer te leren over verschillende islamitische culturen. Tijdens mijn werkjaren in de reguliere GGZ ben ik verder opgeleid in de richting cognitieve gedragstherapie, maar merkte ik dat ik een andere kant op wilde gaan waarin er dieper in wordt gegaan op de oorsprong van psychische problematiek, namelijk psychoanalyse.

Om ook tot mijn eigen kern te komen en mij verder te ontwikkelen als therapeute heb ik daarom islamitische psychoanalytische leertherapie gevolgd. Wat ik in deze periode heb geleerd heeft mij gevormd tot de mens en therapeut die ik nu ben. Naast (de psyche van) de mens ben ik gefascineerd door de natuur waar wij als mens onlosmakelijk mee verbonden zijn.

Mijn werkervaring de afgelopen jaren heeft mij geleerd dat er veel behoefte is aan hulpverlening voor de doelgroep volwassenen met multiculturele achtergrond. Ik heb veel affiniteit met Islamitische en niet-westerse culturen. Afgelopen jaren heb ik voornamelijk werkervaring opgedaan met (jong) volwassenen uit meerdere culturen.

Iedereen is welkom bij mijn praktijk. In mijn praktijk behandel ik mensen uit alle culturen, in het bijzonder uit de niet-westerse culturen. Ik richt me voornamelijk op mensen met een islamitische achtergrond. Ik bied behandelingen aan in het Nederlands, Turks en Engels.

Menu