Over mij

Ik ben Zehra Türedi geboren in 1989 te Rotterdam. Ik ben van Turks-Nederlandse afkomst. In 2011 ben ik begonnen aan de opleiding Pedagogische Wetenschappen aan de Erasmus Universiteit. Vervolgens heb ik de master Klinische Psychologie afgerond aan de Universiteit Utrecht. Aan dezelfde universiteit heb ik tevens de studie Islam en Arabisch afgerond. Daarnaast heb ik de opleiding tot Cognitieve Gedragstherapeut gevolgd waarbij ik de onderdelen Cognitieve Gedragstherapie, EMDR (Eye Movement Desensitization and Reprocessing) en Schematherapie heb afgerond. Tevens heb ik een aantal jaren islamitische psychoanalytische leertherapie gevolgd en uiteindelijk een unieke behandelvisie ontwikkeld waarbij ik vooral werk vanuit een psychoanalytisch oogpunt.

Mijn werkervaring de afgelopen jaren heeft mij geleerd dat er veel behoefte is aan hulpverlening voor de doelgroep volwassenen met multiculturele achtergrond. Ik heb veel affiniteit met en kennis over de Turkse cultuur en door mijn studie Islam & Arabisch heb ik ook veel affiniteit met en kennis van andere (islamitische) culturen. Afgelopen jaren heb ik voornamelijk werkervaring opgedaan met (jong) volwassenen uit meerdere culturen.

Iedereen is welkom bij mijn praktijk. In mijn praktijk behandel ik mensen uit alle culturen, in het bijzonder uit de niet-westerse culturen. Ik richt me voornamelijk op mensen met een islamitische achtergrond. Ik bied behandelingen aan in het Nederlands, Turks en Engels.

Menu