Tarief & Contact

Het intakegesprek duurt 30 minuten en kost €35,- en is vrijblijvend. Een langere intake is mogelijk tegen het consulttarief. Een consult duurt 45 minuten en de prijs per consult is €72,50,-. Voor afspraken buiten kantoortijden geldt er een contributie van +€30,-.
Er is op dit moment geen mogelijkheid tot vergoeding vanuit de zorgverzekering. Vaak zijn werkgevers wel bereid om te vergoeden. Hier kunt u zelf naar informeren bij uw werkgever.

Indien u onverhoopt niet kunt komen op een afspraak laat dit dan minimaal 48 uur (werkdagen) van tevoren weten, zodat iemand anders kan worden ingepland. Mocht u niet tijdig annuleren dan wordt de gereserveerde tijd in rekening gebracht.

In verband met behandelingen ben ik telefonisch niet goed bereikbaar. Daarom heb ik ervoor gekozen om geen telefoonnummer te vermelden op de website. De snelste manier om een afspraak te maken of uw vraag te stellen is door het onderstaande contactformulier in te vullen. Ik probeer binnen drie werkdagen uw mail te beantwoorden.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen via:

Bezoekadres (enkel op afspraak)
Scheepmakershaven 58
3011 VD Rotterdam

E-mailadres
info@zehraturedi.nl

    Menu